Hop til hovedindholdet

Mød den administrerede direktør for Nordisk Film & TV Fond, Petri Kemppinen.


Dato og tid

Mandag d. 17. juni 2019 kl. 09:30 til 11:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 14. juni 2019 kl. 12:00

Sted

Det Danske Filminstitut, mødelokale Himmelskibet 4. sal, Gothersgade 55, 1123 København K Det Danske Filminstitut, mødelokale Himmelskibet 4. sal
Gothersgade 55
1123 København K

Mød den administrerede direktør for Nordisk Film & TV Fond, Petri Kemppinen.


Arrangementsbeskrivelse

Formålet med seminaret er at give indblik i, hvilke kriterier NFTV lægger vægt på i deres vurderinger af ansøgninger, og hvordan man forbedrer sine chancer for at få støtte. Derudover vil NFTV’s distribution- og genreinitiativer blive præsenteret. Seminaret henvender sig især til producenter og distributører, men alle har mulighed for at deltage. Præsentationen foregår på engelsk, og der vil være rig lejlighed for at stille spørgsmål.

Petri Kemppinen har været administrerende direktør for Nordisk Film & TV Fond siden 2013. Han har en MA i kommunikation fra Helsinki Universitet og en baggrund i journalistik og publicering, inden han påbegyndte sin karriere inden for tv og film i midten af 90’erne. Han har arbejdet ni år på The Finnish Broadcasting Company, YLE og fra 2005-2013 på The Finnish Film Foundation, hvor han også var tilknyttet Eurimages. Petri Kemppinen varetager den daglige ledelse af Fonden og træffer afgørelse i alle ansøgninger vedrørende støtte for spillefilm, tv-fiktion, distribution og filmkulturelle initiativer.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >